Ποδοσφαιριστής του Ιωνικού ο Γιώργος Χριστοδουλής

signbigwelmesa.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Χριστοδουλή, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους.

Ο Γιώργος Χριστοδουλής, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 4/1/2001 στην Κατερίνη. Έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ποντίων, ενώ το 2013 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού όπου παρέμεινε μέχρι το 2018/2019. Την σεζόν 2019/2020 αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών του Αστέρα Τρίπολης, ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Γιώργος Χριστοδουλής τόνισε στο ionikosfc: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ιωνικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Τσιριγώτη, τους κ.κ. Κασναφέρη – Ξανθόπουλο, τον προπονητή κ. Δημήτρη Σπανό και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιώργο Λαρεντζάκη για την εμπιστοσύνη. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής μέσα από την παρουσία μου στον Ιωνικό και ευχή μου είναι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Γιώργο Χριστοδουλή και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET