Moυστάκης: "Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας"

2141349.jpg

Διαβάστε τη συνέντευξη του Νίκου Μουστάκη  στο επίσημο Match Programme της αναμέτρησης με  τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Football League.

Ο Νίκος Μουστάκης  αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του Ιωνικού και τη φετινή σεζόν.Πέρυσι, με την ποιότητα και το πάθος του,ερχόμενος τον Ιανουάριο αποτέλεσε λίρα 100 με την παρουσία του στο δεξί άκρο της άμυνας. Οσο πάθος βγάζει πάντως στο γήπεδο, εκτός αυτού έχει μία αξιοθαύμαστη ηρεμία.

 

Ξεκίνημα της Football league με εντός έδρας ματς κόντρα στα Τρίκαλα..Η ερώτηση απλή.. Υπάρχει άγχος;

  • ● Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ καλη ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.Η πρώτη αγωνιστική μας φέρνει αντιμέτωπους με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας κατά την γνώμη μου.Το θετικό είναι για εμάς ότι θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας που όλος ο κόσμος γνωρίζει τι εστί Νεάπολη.Αγχος φυσικά υπάρχει αλλά είναι δημιουργικό και θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό καθώς βρισκόμαστε σε μια ομάδα που παίζει πάντα για την νίκη.Υπαρχει δίψα για αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. ●

Είσαι ένας από τους παίκτες που την περσινή σεζόν αποτέλεσες κολώνα της ομάδας για την άνοδο.Φέτος που το πάτε;

  • ● ● Φέτος όπως και πέρσι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο πάντα την νίκη είτε αγωνιζόμαστε εντός είτε εκτός έδρας.Ειναι άλλωστε το όνομα της ομάδας μας τέτοιο και η ιστορία της που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι ακόμη και αγωνιζόμενη κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Αυτή την νοοτροπία είχαμε πέρσι κι αυτή εξακολουθούμε να έχουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Ας πάμε στο καλοκαίρι.Τι σε κράτησε στην Ιωνικό.

  • ●Η προσέγγιση της οικογένειας Τσιριγώτη και του κοουτς κ.Αρναουτη σε συνδυασμό με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου δεν με άφησε λεπτό να σκεφτώ το ενδεχόμενο να μην ανανεώσω. ●
  • Χαρακτηρίζεσαι ως ένα απο τα καλύτερα μπακ της κατηγορίας,ενώ μάθαμε ότι έχεις το παρατσούκλι “Ομάρ”. Πως αισθάνεσαι όταν μιλάνε με κολακευτικά λόγια για σένα και να έχεις κάποιο πρότυπο στη θέση του δεξιού μπακ;
  • ● ●Το προσωνύμιο αυτό μου το έβγαλε ο Νίκος Αβραμίδης, που είναι στην επικοινωνία της ομάδας .Εγω δεν έχω κάποιο πρότυπο.Αυτό που κοιτάω είναι να βελτιώνομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα γιατί ο καθρέφτης ή αν θέλετε ο λόγος του ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο.

Πέρυσι έβαλες γκολ με κεφαλιά σε κρίσιμο αγώνα..Κυνηγάς το γκολ γενικά;

  • ● Ήταν ένα γεγονός που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο καθώς ξεκλείδωσε με με αυτόν τον τρόπο την αντίπαλη άμυνα κι έγινε ακόμη πιο εύκολη η δουλειά μας στην συνέχεια του αγώνα. Το σημαντικότερο φυσικά είναι ότι κατάφερε η ομάδα να πάρει την άνοδο.
  • ● ● Που μπορεί να φτάσει ο Ιωνικός και ποιο το μήνυμα στον κόσμο;
  • ● Κλείνοντας θα ήθελα να πω στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη του και να του υποσχεθώ πως εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε περήφανους σε όλη την Ελλάδα.

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET