Διάθεση εισιτηρίων από τις 10:00 μέχρι τις 21:00 την Πέμπτη (16/9)

eisitiriane.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει, πως την Πέμπτη (16/9) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης (Παρασκευή 17/9, 19:00) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten, θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Το ίδιο θα ισχύει και για τις ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που συνεχίζεται η διάθεση τους.

Θυμίζουμε, πως ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, θα μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια. Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πέμπτη (16/9) θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ εισιτηρίων, καθώς την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΛΗΣΗ.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τη διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, οι οποίοι επιπλέον θα μπορούν να προμηθευτούν ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Το παραπάνω, είναι απόφαση της διοίκησης για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, την προστασία και τον καλύτερο δυνατό έλεγχο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο μας, καθώς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ συμβεί, βαραίνει με βαρύτατες τιμωρίες (έδρας και πρόστιμα) την ομάδα μας αποκλειστικά.

Η σχετική απόφαση του ΔΣ, τίθεται σε εφαρμογή από το προσεχές, εντός έδρας, παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης (Παρασκευή 17/9, 19:00) για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο κάθε κάτοχος διαρκείας, θα μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε ένας μέχρι ΔΥΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για συνοπαδούς του, έχοντας μαζί του την κάρτα διαρκείας του, την ταυτότητα του για την επιβεβαίωση και τα στοιχεία εκείνων που επιθυμεί να προμηθευτεί για λογαριασμό τους εισιτήρια. Δηλαδή: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (15/9) 17:00 με 21:00 και την Πέμπτη (16/9) 10:00 το πρωί μεχρι 21:00 το βράδυ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα 8) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια). Διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα, δεν θα υπάρξει.

Τιμές: 10 ευρώ Θύρα 3, 20 ευρώ θύρα 1-2, 40 ευρώ VIP.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

(Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET