Οι διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

pressionikos.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός και το Γραφείο Τύπου, ανακοινώνουν ότι για το παιχνίδι ΙωνικόςΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, στο γήπεδο της Νεάπολης (Πέμπτη 23/9 – 18.15), θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και τα μέτρα ατομικής προστασίας στην κοινότητα από λοίμωξη κορωνοϊού COVID-19, ο αριθμός των διαπιστεύσεων θα είναι περιορισμένος. Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται ΜΟΝΟ στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού.

Δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση θα έχουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι – φωτογράφοι) που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 12:00 το πρωί.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.