Ιωνικός-Τρίκαλα 0-0

ionikostrikala.jpg

Ιωνικός και Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στην πρεμιέρα της Football League στη Νεάπολη. Μοιρασμένο παιχνίδι, με τα Τρίκαλα να "πατάνε" καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και τον Ιωνικό στο δεύτερο να βγάζει μεγαλύτερη ζωντάνια και να χάνει ευκαιρία με τον Παπατζίκο.

Oι συνθεσεις των δύο ομάδων.

Ιωνικός: Κουρεπίνης-Γκοτσούλιας-Κρητικός -Καλλέργης-Παπουτσογιαννόπουλος-Μάναλης(64 Ντάγκρας)-Παπατζίκος-Ιωάννου-Τιεντσέ-Φουρλάνος(81 Γκούφας)-Μουστάκης

Τρίκαλα :Ζαρόπουλος-Σανδραβέλης-Ντόσης-Γιαννίτσης-Βέρτζος(39 Οικονομόπουλος)-Παπαγεωργίου-Γρηγορόπουλος-Αλεξιτς-Πελάεζ(69 Λώττας)-Τεγούσης-Σταματής(88 Ελευθεριάδης).

Το ματς

O Δημήτρης Αρναούτης παρέταξε ομάδα με ενισχυμένο κέντρο επιθυμώντας ένα καλό τρανζίσιον ,με Καλλέργη- Μάναλη στα άκρα ,ενώ απο την άλλη  ο κόουτς Αμανατίδης ένα 3-6-1..

Τα πρώτα λεπτά βρήκαν τις δύο ομάδες  να προσπαθούν να διαβάσουν η μία το παιχνίδι της άλλης.  Στο 6ο λεπτό υπήρξε η κεφαλιά του Αλεξιτς  απο μία σέντρα  απο τα δεξιά, που έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά η κεφαλιά του Μάναλη βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Η πρώτη καλή φάση έγινε για τα Τρίκαλα στο 21, όταν ο  Γρηγορόπουλος πλαγιοκόπησε απο δεξιά,έκανε σέντρα, ο Αλεξιτς έπιασε κεφαλιά ,αλλά ο Κουρεπίνης έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση..

 Τα Τρίκαλα, που έκαναν την πρώτη αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Βέρτζου(Οικονομόπουλος στη θέση του στο 39)  είχαν περισσότερη κατοχή μπάλας με τον Ιωνικό να έχει κοντά τις γραμμές  και να μην επιτρέπει  στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ιωνικό να έχει πιο επιθετική διάθεση . Στο 53, οι Νικαιώτες  έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καλλέργης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπατζίκος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ζαρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 59, ο Μάναλης πήρε την κεφαλιά και έστρωσε στον Κρητικό, αλλά το σουτ που έκανε ο φορ του Ιωνικού έφυγε άρκετά άόυτ.

Στο 63 , τα Τρίκαλα πήραν ευκαιρία.Ο  Καλλέργης έκανε λάθος γύρισμα προς τα πίσω, η μπάλα έφτασε στον Τεγούση που βρήκε χώρο να σουτάρει αλλά ο Κουρεπίνης μπλόκαρε.

Ενα λεπτό μετά  ο Δημήτρης Αρναούτης έβαλε το Ντάγκρα αντί του Μάναλη  θέλοντας να δώσει περισσότερη ενέργεια στα άκρα με ένα καθαρόαιμο εξτρεμ.  Οι δύο προπονητές έκαναν τις κινήσεις τους στην ποδοσφαιρικη σκακιέρα ενός μοιρασμένου αγώνα 

 

Κττρινες : 14 Τιεντσέ  - 50 'Τεγούσης  -65  'Κρητικός,87 Σανδραβέλης