Ενημέρωση για τη διάθεση εισιτηρίων με ΠΑΣ Γιάννινα

basikeisitiriapas.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Πέμπτη 23/9 – 18.15), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, στο γήπεδο της Νεάπολης, θα ξεκινήσει την Τρίτη (21/9) στις 12:00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (22/9) το βράδυ στις 22:00.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν:

Α) Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν ο κάθε ένας μέχρι ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Β) ΚΑΙ οι φίλοι της ομάδας μας, που προμηθεύτηκαν εισιτήριο στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Άρη, αφού πρώτα θα επιβεβαιώνεται μέσα από το σύστημα καταχώρησης, με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Το παραπάνω, είναι απόφαση της διοίκησης για την εξασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής, την προστασία και τον καλύτερο δυνατό έλεγχο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο, καθώς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ συμβεί, βαραίνει με βαρύτατες τιμωρίες (έδρας και πρόστιμα) την ομάδα μας αποκλειστικά.

Έτσι, αποφασίστηκε ΚΑΙ στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να πραγματοποιηθεί η διάθεση των εισιτηρίων με τον επιτυχημένο τρόπο που συνέβη και στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 3: 10 ευρώ

Θύρα 1-2: 15 ευρώ

Θύρα 5: 30 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ (Θύρα 1-2): 5 ευρώ (*έως 12 ετών).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διάθεση ΔΕΝ θα γίνεται ηλεκτρονικά. Θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα 8) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια) την Τρίτη (21/9) από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00 το βράδυ και την Τετάρτη (22/9) 11:00 το πρωί με 22:00 το βράδυ.

Τα στοιχεία που χρειάζονται για την έκδοση εισιτηρίου είναι: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ.

Σημείωση: Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

(Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812).

eisitiriamesapas.jpg