Ιωνικός και Interwetten μαζί!

basikisait.jpg

Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νεάπολης πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας της ΠΑΕ Ιωνικός με την Interwetten, που αποτελεί έναν ισχυρό συμπαίκτη για τον σύλλογο μας!

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Ιωνικό να καλωσορίζει στην οικογένεια του μια κορυφαία εταιρία στον κλάδο της, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς και την τελευταία διετία με πράξεις στηρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας, μας έκανε την τιμή να βρίσκεται στο γήπεδο της Νεάπολης ο Γενικός Διευθυντής της Interwetten κ. Μάριος Λευκαρίτης, αλλά και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Interwetten στην Ελλάδα, κ. Ιπποκράτης Κορίτσογλου.

Τον Ιωνικό εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γιώργος Κασναφέρης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Interwetten κ. Μάριος Λευκαρίτης τόνισε στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας: «Στόχος της εταιρίας μας είναι να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Όπως είπα κι άλλες φορές, εκτός από την Super League, θέλουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, γι αυτό έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε χορηγικά τις όχι και τόσο οικονομικά εύρωστες ομάδες. Γι’ αυτό, είμαστε στο πλευρό και των 6 ομάδων που δεν είναι στο γκρουπ των δυνατών. Θέλουμε το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό, πιστεύουμε ότι αυτό είναι για το καλό του ποδοσφαίρου να υπάρχουν δυνατές ομάδες, να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Εγώ προσωπικά χάρηκα πολύ το 1-0 του Ιωνικού επί του Άρη, γιατί η ομάδα δείχνει ότι ήρθε αποφασισμένη για να παλέψει και να μείνει στην κατηγορία. Και πιστεύω ότι θα μείνει, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για μια μεγαλύτερη χορηγία την επόμενη σεζόν. Καλή τύχη από εδώ και πέρα στον Ιωνικό, ευχαριστούμε για την συνεργασία και την φιλοξενία και ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

basikisait3.jpg

Πως υλοποιήθηκε αυτή η συνεργασία με τον Ιωνικό; «Μιλήσαμε με τον κ. Κασναφέρη, με ρώτησε αν θα ενδιέφερε την εταιρία μου μια τέτοια χορηγική συνεργασία. Όταν μου είπε ότι πρόκειται για τον Ιωνικό, βρεθήκαμε, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έβλεπα από μικρός, στον Ιωνικό έπαιξε κατά το παρελθόν και ένας πολύ καλός μου φίλος, που έπαιξε και στην Ανόρθωση, ο Νίκος Φρούσος, μου είπε τα καυτερά λόγια για τον σύλλογο. Θυμάμαι τον Ιωνικό από την εποχή του Μπρούστερ, από τα μεγάλα παιχνίδια με την Ναντ, είναι μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία γιατί έχει ιστορία. Και γενικά, ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως είναι αυτό της Νεάπολης, δεν μπορεί να λείπει από την κατηγορία των μεγάλων. Επίσης είναι και το όραμα της ομάδας από τη διοίκηση Τσιριγώτη, δεν είναι μόνο ότι ανέβηκε η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια και... αυτό ήταν. Μου έδειξε ο κ. Κασναφέρης και όλη ομάδα, ότι εδώ υπάρχει πλάνο, ότι γίνεται σοβαρή δουλειά και ότι ο Ιωνικός ήρθε για να μείνει και θα μείνει».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Λευτέρης Χουτεσιώτης επισήμανε: «Θα ήθελα με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία, είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να έχουμε στο πλευρό μας μια τόσο σπουδαία εταιρία που έχει διακριθεί στον χώρο της και έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στον ευρύτερο αθλητισμό της χώρας. Είναι μεγάλη μας χαρά και ελπίζω η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον».

basikisait2.jpg

Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας μας κ. Γιώργος Κασναφέρης τόνισε στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας με την Interwetten: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μάριο Λευταρίτη και τους συνεργάτες του για τη σημερινή τους παρουσία στο φιλόξενο γήπεδο μας. Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την οικογένεια της Interwetten στην οικογένεια των χορηγών της ΠΑΕ Ιωνικός. Μια ιδιωτική εταιρεία ραγδαία εξελισσόμενη, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς και την τελευταία διετία με πράξεις στηρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

basikisait4.jpg

Η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για τον Ιωνικό. Μετά από 14 χρόνια η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, υπό την καθοδήγηση της οικογένειας Τσιριγώτη, έχοντας κάνει τεράστια βήματα ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Η σύναψη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Interwetten είναι ένα περαιτέρω βήμα επαγγελματικής εξέλιξης για την ομάδα και ευελπιστούμε η φετινή συμφωνία να είναι η απαρχή, για τη διαχρονική συμπόρευση των δύο εταιριών στην προσπάθεια καθιέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Interwetten τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια μεγάλη άνοδο στο χώρο του αθλητισμού. Είναι μια εταιρεία παγκόσμιας φήμης και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα συμβάλει στην προσπάθεια της ΠΑΕ Ιωνικός και της οικογένειας Τσιριγώτη ώστε η ΜΠΛΕ ΔΥΝΑΜΗ της Νίκαιας να ξαναζωντανέψει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μάριο Λευκαρίτη, για την άριστη συνεργασία και το εξαιρετικό πνεύμα στηρίζοντας την ομάδα και θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του μέλος της οικογένειας του Ιωνικού. Πιστεύουμε ότι η σημερινή μέρα αποτελεί την απαρχή για μόνιμη συνεργασία σε υψηλά επίπεδα» .