Η προπόνηση της Πέμπτης (14/10)

received_1214017812438551.jpeg

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης συνέχισε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (16/10, 20:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. 

Οι ποδοσφαιριστές, δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού στην επιθετική τακτική και στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Χοσέ Κάνιας, προπονήθηκαν κανονικά. 

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Γιάννης Τσιριγώτης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο Restaurant Wish.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (15/10) στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πριν την έναρξη της αυριανής προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET