Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2

5407888_1.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε του Ατρόμητου, στο γήπεδο του Περιστερίου, με σκορ 0-2, για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από το πρώτο μέρος και βρήκε το γκολ στο 22'. Ο Άοσμαν από πλάγια θέση έκανε την μπαλιά και ο Τουράμ με προβολή άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότρερα, στο 25', ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία να πετύχει γρήγορα και δεύτερο τέρμα, όμως το σουτ του Καμπράλ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μύγα σταμάτησε στο δοκάρι και το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ομάδα μας διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Στο 65' ο Τουράμ «έσπασε» τη μπάλα στον Άοσμαν, ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχης, έκανε το 0-2, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, με την ομάδα μας να παίρνει το πρώτο της «διπλό».

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Καμπράλ (90' Λουάν), Άοσμαν (67' Μπάσα), Ματσούκας (67' Μάναλης), Τουράμ (83' Κιάκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο (46' Σπιριντόνοβιτς), Βασιλαντωνόπουλος (74' Κιβρακίδης), Ντένιτς, Σάλομον, Καστεγιάνο, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι (74' Κωτσόπουλος), Κουλούρης.