Ιωνικός – ΠΑΟΚ 3-2

5451545.jpg

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα μας, που στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νεάπολης, ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα.

Ο Ιωνικός βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το γκολ που δέχτηκε στο 18’ από την κεφαλιά του Σφιντέρσκι, αλλά από εκεί και πέρα έβγαλε εξαιρετική αντίδραση, ήταν ανώτερος στο γήπεδο και κάνοντας το τέλειο παιχνίδι τακτικά, έφτασε στην ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα στο 20’ ο Κάνιας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1, ενώ το 2-1 ήρθε στο 34’ με εκτέλεση πέναλτι του Άοσμαν, το οποίο κέρδισε ο Λένις για ανατροπή του από τον Πασχαλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού που στο 50’ με τον Λένις έφτασαν στο 3-1 με πλασέ του Λένις μετά από εξαιρετική ανάπτυξη και ομαδική προσπάθεια. Τρία λεπτά μετά, ο Ιωνικός είχε και δοκάρι με σουτ του Λένις, ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 60’ με τον Μουργκ. Στο 66’ ο Χουτεσιώτης με μεγάλη επέμβαση σταμάτησε τον Καντουρί κρατώντας το 3-2. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (69’ Ματσούκας), Ντάλτσιο, Κιάκος (69’ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (77’ Μάναλης), Λένις (88’ Βαφέας).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (73’ Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85’ Άκπομ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (55’ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (55’ Μουργκ), Ελ Καντουρί. Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.