Παναιτωλικός – Ιωνικός 2-2

panaitolion.jpg

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε ο Ιωνικός, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας, βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά με ψυχή και τακτικό πλάνο, αν και έπαιζε και με παίκτη λιγότερο από το 75’, γύρισε την κατάσταση και πήρε την ισοπαλία με τα γκολ των Ντάλσιο Γκόμες (71’) και Νίκου Βαφέα (90’).

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 45+1’ με πέναλτι του Μεντόσα, το οποίο κέρδισε ο Κορνέλιους από τον Ρομαό, ενώ πέτυχε το 2-0 στο 68’ με πλασέ του Ντουάρτε. Η αντεπίθεση του Ιωνικού ξεκίνησε στο 71’, όταν ο Ντάλσιο μείωσε σε 2-1 με πλασέ, και δεν ανακόπηκε ούτε από την αποβολή του Ρομαό στο 75’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού με ψυχή, τακτικό πλάνο και βγάζοντας μια εκπληκτική συνεργασία στο 90’ με Άοσμαν-Μάναλη, ισοφάρισαν σε 2-2 με άπιαστο πλασέ του Βαφέα που είχε μπει στο ματς ένα λεπρό πριν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (83′ Λούι), Μεντόσα (60′ Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (88′ Τσιγγάρας), Καρέλης (60′ Βέργος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ (89' Καμπράλ), Βαλεριάνος, Κάνιας (89' Ματσούκας), Ντάλσιο, Κιάκος (61' Μάναλης), Άοσμαν (90'+3' Γκοτσούλιας), Λένις (89' Βαφέας).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET