Ιωνικός – ΑΕΚ 0-1

matsrepo.jpg

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, η ομάδα μας ηττήθηκε 0-1 από την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού, παρ’ ότι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ νωρίς από το πρώτο μέρος, στην επανάληψη έβγαλαν αντίδραση και πίεση και δημιούργησαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ στο 21’ με σουτ του Μάνταλου, ενώ στο 32’ ο Κάνιας με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή απείλησε για την ισοφάριση.

Στο 38’ ο Χουτεσιώτης με εξαιρετική επέμβαση σταμάτησε τον Τσούμπερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Βαφέας επιχείρησε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά. Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα μας απείλησε με πλασέ του Λένις, ενώ στο 48’ ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε σουτ του Άοσμαν. Στο 63’ ο Ιωνικός είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Λένις, ενώ στο 71’ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Αραούχο. Η ομάδα μας πάλεψε μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση αλλά το 0-1 δεν άλλαξε.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας (66' Ματσούκας), Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (86' Καμπράλ), Κιάκος (66' Μάναλης), Ντάλσιο, Άοσμαν, Λένις.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ (70' Σάκχοφ), Άμραμπατ (83' Γέβτιτς), Μάνταλος (70' Γκαρσία), Τσούμπερ (90'+2' Μήτογλου), Αραούχο (83' Ανσαριφάρντ).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET