Η προπόνηση της Δευτέρας (31/01)

ionikos_training.jpg

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Βόλο την ερχόμενη Τετάρτη (02/02, 19:30) για την εμβόλιμη 21η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζει ο Ιωνικός.

Οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στην επιθετική τακτική, ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας πως έχει επιστρέψει πιο δυνατός μετά τον τραυματισμό του και προπονείται σε φουλ ρυθμούς! Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (01/02) το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα ταξιδέψει για τον Βόλο.

*Τα αποτελέσματα του χθεσινού μοριακού ελέγχου για την ανίχνευση του κορωνοϊού έδειξαν πως υπάρχει ένα θετικό τεστ στην ομάδα μας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση και ακολουθεί, όπως και η ομάδα, τα όσα αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Γιώργος Βαλεριάνος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο περασμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ερχόμενο εντός έδρας ματς (06/02, 17:15) με τον Ολυμπιακό.