21η αγωνιστική: Βόλος-Ιωνικός 1-1

ionikos_volos.jpg

Ισόπαλος ήρθε ο Ιωνικός με τον Βόλο (1-1) στο «Πανθεσσαλικό» για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten, η οποία διεξήχθη υπό τη σκιά του θανάτου του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού και του 22χρονου Αλέξανδρου Λάμπη.

Η ομάδα μας είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν συνδυάστηκε  με κάποιο τέρμα. Αντιθέτως, αφού ο Βόλος βρήκε το προβάδισμα στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι στο 40ο λεπτό με τον Όροζ. Πριν φτάσουμε ως εκείνο το σημείο, ο Ιωνικός είχε φτιάξει τρεις μεγάλες φάσεις για να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά, ο Λένις στο 6’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο από θέση τετ-α-τετ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μάντζης είχε μια τρομερή έμπνευση όταν από τα 30 μέτρα έκανε τη λόμπα, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 22’, ο Λένις είχε ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρει αλλά ο Παπαδόπουλος έβγαλε το σουτ που επιχείρησε, για να έρθει ο Όροζ να γράψει το 1-0 στο 40’.

Με φάση για την ομάδα μας ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, αλλά η κεφαλιά του Άοσμαν στο 55’ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας, με το παιχνίδι στη συνέχεια του να είναι ισορροπημένο. Στο 72ο λεπτό η τάξη αποκαταστάθηκε, αφού ο Ιωνικός βρήκε το γκολ που άξιζε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μάντζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου, τον πέρασε και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτό τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Ιωνικός έφτασε τους 18 βαθμούς.

Βόλος (Kώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Όροζ (70' Σοάρες), Μπαρτόλο (79' Ροσέρο), Ρεγκατέν (79' Κορέα)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (56' Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85' Κιάκος), Λένις (90’+2' Μάναλης), Μάντζης (90’+2' Βαφέας), Πλατέλλας (85' Ρομαό).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET