24η αγωνιστική: Ιωνικός-ΟΦΗ 0-0

ionikos_ofi0.jpg

Ο Ιωνικός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε τις ευκαιρίες να βρει ένα τέρμα για να φτάσει στη νίκη, όμως έπεσε πάνω στον κίπερ των Κρητικών, τον Επασί.

Δύο φάσεις στο πρώτο τέταρτο για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, αφού στο 10’ το σουτ του Ρομαό πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα αυτό του Κάνιας κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 22’ η κεφαλιά του προωθημένου Σάντσεζ πέρασε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Χουτεσιώτης με μεγάλη επέμβαση κράτησε το μηδέν στο σουτ του Ντουρμισάι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με φάση για την ομάδα μας, αλλά ο Επασί μπλόκαρε το σουτ του Μάντζη από τα όρια της περιοχής.

Με τεράστια ευκαιρία για τον Ιωνικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αφού στο 48ο λεπτό και μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Βαλεριάνος έκανε το γύρισμα παράλληλα με την εστία, ο Μπαλογιάννης λίγο έλειψε να σκοράρει στην  εστία της ομάδας του αλλά ο Επασί με υπερένταση απέκρουσε. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός φώναξε για πέναλτι σε πέσιμο του Ντάλσιο μετά από σπρώξιμο του Βούρου αλλά το ματς συνεχίστηκε.

Ο Ιωνικός άγγιξε το γκολ στο 65’ αλλά η κεφαλιά του Τουράμ από την εξαιρετική σέντρα του Μύγα κατέληξε στο κέντρο της εστίας και στην αγκαλιά του Επασί, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βούρος πρόλαβε και έδιωξε με προβολή το σουτ του Ντάλσιο. Τα λεπτά περνούσαν, το 0-0 παρέμενε και για αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στο φινάλε και πάλι ο Επασί.

Πρώτα, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάναλης είδε τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα την καρφωτή κεφαλιά του, ενώ ο Επασί κράτησε το μηδέν και στο 90’+4’ στο σουτ του Άοσμαν για το τελικό 0-0.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET