26η αγωνιστική: Ιωνικός-Παναιτωλικός 1-2

mygas_panaitolikos.jpg

Την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό γνώρισε ο Ιωνικός (1-2) στο γήπεδο της Νεάπολης για την 26η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα, απειλώντας δις στα πρώτα λεπτά με τον Άοσμαν (5’, 12’). Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό ο Ιωνικός άγγιξε το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Μάντζη μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ανέστη! Κόντρα στη ροή του αγώνα και στην πρώτη του φάση, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Καρέλη να γράφει το 1-0 στο 33’ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο παρά την πίεση της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Σπανός έριξε στο ματς τον Κάνιας αντί του Κιάκου στο ημίχρονο, με τον Αοσμαν να απειλεί ξανά στο 51’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ανέστης βγήκε νικητής στο πλάγιο τετ-α-τετ με τον Ρομαό. Η εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας, ενώ ο Σύρος μεσοεπιθετικός απείλησε εκ νέου στο 74’ με σουτ μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Ανέστης.

Η ομάδα μας πίεζε ασφυκτικά, είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό της, με την κεφαλιά του Λένις στο 79’ να περνάει λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ιωνικός βρήκε το γκολ που άξιζε και έφερε το ματς στα ίσα, με τον Λένις να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-1. Τα λεπτά περνούσαν, ο ρυθμός παρέμενε εξαιρετικός στο ματς και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός βρήκε δεύτερο γκολ, με τον προωθημένο Κορνέλιους να γράφει το 2-1.

Το σκορ παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του κυρίου Αγγελάκη, αφού στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Καμπράλ μέσα από την περιοχή κόντραρε και πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι της εστίας για να μείνει το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Με αυτή την ήττα, ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 11η θέση με 26 βαθμούς. Στα playouts η ομάδα μας θα δώσει τρία εντός έδρας παιχνίδια και τέσσερα εκτός, τα οποία θα γίνουν γνωστά στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (09/03).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (90’+2' Μάναλης), Βαφέας (66' Καμπράλ), Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κιάκος (46' Κάνιας), Άοσμαν, Μάντζης (66' Λένις), Τουράμ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (88' Λούι), Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Φλόρες (61' Αντούνες), Μάρτενσον, Ντουάρτε (88' Μπακαδήμας), Μεντόσα (81' Νταγκό), Βέργος, Καρέλης (61' Ντίας).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET