Στον Ιωνικό ο Γιώργος Σερβιλάκης

servilakis.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιώργο Σερβιλάκη.

Ο Σερβιλάκης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την τελευταία διετία φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των Κρητικών έγραψε 29 εμφανίσεις με 4 ασίστ, ενώ την αμέσως προηγούμενη είχε καταγράψει άλλες 23 εμφανίσεις με 5 ασίστ.

Νωρίτερα, έχει περάσει από τον Θεσπρωτό, την Επισκοπή, τα Χανιά, αλλά και από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, έχοντας υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2016.

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ιωνικού και σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιώργος Σερβιλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Είναι τιμή μου που έρχομαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους. Θα είναι η πρώτη μου χρονιά που θα αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία, κάτι το οποίο με ενθουσιάζει και ανυπομονώ για τη νέα μου σεζόν στην ομάδα. Έχω φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος να δώσω το 110% για την ομάδα».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET