Στον Ιωνικό ο Ζινεντίν Μασάς

machach_announcement.jpg

Από τη Νάπολι, στη Νεάπολη…

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Γεννημένος στην Μασσαλία, ο 26χρονος Γάλλος χαφ με ρίζες από το Μαρόκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μαρσέιγ και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Τουλούζ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με τη Νάπολι τον Ιανουάριο του 2018 να τον κάνει δικό της. Προπονητής εκείνο το διάστημα στους «παρτενοπέι» ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Κάρπι, Κροτόνε, Κοζέντσα, Φένλο και Χόνβεντ. Με τον ουγγρικό σύλλογο την περασμένη σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές με 3 γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ζινεντίν Μασάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος του Ιωνικού. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, με υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θερμά. Έχω μεγάλο κίνητρο και όρεξη δουλειά, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Zινεντίν Μασάς και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.