Στον Ιωνικό ο Σωτήρης Κοκκίνης

Kokkinis.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Κοκκίνη.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομών της Γκλάντμπαχ, αλλά και από αυτά της Σάλκε. Έχει αγωνιστεί, επίσης, στην Ολλανδία, φορώντας αρχικά τη φανέλα της Φένλο και μετέπειτα αυτή της Βίλεμ.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κρητικού συλλόγου και μέτρησε 45 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας με έναν. Από σήμερα, θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Νεάπολης με το αστέρι στο στήθος.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σωτήρης Κοκκίνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός: «Είμαι πολύ χαρούμενος  που ήρθα σε ένα ιστορικό και μεγάλο σωματείο όπως ο Ιωνικός. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και επέμεναν για την απόκτησή μου.

Ήταν όνειρο ζωής η μεταγραφή και παρουσία στην πρώτη κατηγορία και να παίξω μπροστά στο θερμό κοινό του Ιωνικού.

Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Σωτήρη Κοκκίνη και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET