Φιλικό παιχνίδι: Άρης-Ιωνικός 2-0

aris_kokkinis.jpg

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ιωνικός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη σε φιλικό παιχνίδι.

Ήταν το παρθενικό φιλικό για την ομάδα μας που κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα 3-5 Πηγάδια, έχοντας απέναντί της τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι σε μία εβδομάδα δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρατάχθηκε χωρίς τους Ρομαό, Κάνιας, Τσιγκρίνσκι και Μεντόσα που έμειναν εκτός για διαφορετικούς λόγους, αλλά έδειξε μέσα στο γήπεδο πως συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά της από την περασμένη σεζόν.

Με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, γρήγορο transition game και κυκλοφορία της μπάλας, ο Ιωνικός κρατούσε τον αντίπαλο με χαρακτηριστική άνεση μακριά από τα καρέ του Χουτεσιώτη. Μάλιστα, η ομάδα μας ήταν αυτή που απειλούσε διαρκώς στο ξεκίνημα με τον Μάντζη να έχει δύο τελικές στο τέταρτο, ενώ έβγαινε με προϋποθέσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου χωρίς να υπάρχουν οι σωστές επιλογές. Η ομάδα μας ήλεγχε τον ρυθμό και δεν επέτρεπεται στους γηπεδούχους να απειλήσουν, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν τις καλύτερες στιγμές τους στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν αρχικά το φάουλ του Πάλμα σταμάτησε στο δοκάρι και λίγο αργότερα το σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία καλή φάση για τον Ιωνικό, με τον Ν. Ιωαννίδη να μην εκτελεί μέσα από την περιοχή και να προσπαθεί να βρει τον Μάντζη. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ όταν ο Μαζικού έκανε τη σέντρα και ο Σερβιλάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ο Ν. Ιωαννίδης είχε μια τελική που μπλόκαρε ο Σιαμπάνης στο 63', με τον Χαΐροβιτς στο 70΄να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-0. Ο ρυθμός έπεσε έπειτα, με τον Περλέσι (που είχε αντικαταστήσει τον Χουτεσιώτη) να κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις και το σκορ να παραμένει ως είχε μέχρι το φινάλε.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (71' Περλέσι), Μύγας, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Κοκκίνης, Μασάς (58' Χ. Ιωαννίδης), Ν. Ιωαννίδης (79' Οφόσου), Μάντζης.

Επόμενο φιλικό για τον Ιωνικό στις 17/07 με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET