• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Διευκρινίσεις της ΠΑΕ Ιωνικός για το φιλικό με τον Ατρόμητο

Διευκρινίσεις της ΠΑΕ Ιωνικός για το φιλικό με τον Ατρόμητο

Fansnikaia.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε ορισμένες διευκρινίσεις προς τους φιλάθλους μας για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή (07/08, 20:00) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη Θύρα 1-2, αλλά και απο τη θύρα 3 οι οποίες θα είναι και οι μοναδικές που θα ανοίξουν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τις Θύρες 1-2 και Θύρα 3 θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο φιλικό, με την οικογένεια Τσιριγώτη να δείχνει ξανά πως βρίσκεται στο πλάι των οπαδών και τους συμμερίζεται. Οι υπόλοιποι οπαδοί θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μας στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο κόσμος που δεν έχει αγοράσει το διαρκείας του ή εισιτήριο για το φιλικό μπορεί να το προμηθευτεί τις επόμενες ημέρες από τα γραφεία της ομάδας μας (Θυρα 8 - Λεμονή και Ακροπόλεως 2). Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργούν τα εκδοτήρια, αλλά μόνο τα γραφεία!

Η τιμή του εισιτηρίου για τη Θύρα 1-2 είναι στα 15 ευρώ και για τη θυρα 3 στα 10 ευρώ, με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα για πρώτη φορά λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ωράρια διάθεσης των εισιτηρίων:

Παρασκευή (05/08) ως τις 22:00 το βράδυ. 

Σάββατο (06/08) από τις 15:00 το μεσημέρι ως τις 22:00 το βράδυ 

Κυριακή (ημέρα αγώνα) από τις 10:00 το πρωι ως τις 17:00 το απόγευμα.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET