Φιλικό: Ιωνικός-Ατρόμητος 2-2

ionikos_atro_friendly.jpg

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ήρθε ο Ιωνικός στο φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το παιχνίδι ήταν… ντέρμπι, με ένταση, πάθος αλλά και εξαιρετικό ρυθμό. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα νεύρα που προκλήθηκαν από ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή Βεργέτη που φρόντισε να εξαντλήσει όλη του την αυστηρότητα σε ένα ματς που ήταν φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ιωαννίδης άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα μας αφού σκόραρε με προβολή από κοντά μετά την κεφαλιά-πάσα του Αντούνες από το κόρνερ του Μεντόσα (1-0). Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Γιαννιώτης με μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Τσιγκρίνσκι κράτησε το σκορ ως είχε. Λίγο αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν και προσπάθησαν να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι αλλά ο διαιτητής Βεργέτης παρότι ήταν φιλικό ματς, απέβαλλε τον Ρομαό και τον Χατζηϊσαΐα. 

Εκεί το παιχνίδι άρχισε να χαλάει με νεύρα να υπάρχουν όπως ήταν λογικό και στις δύο πλευρές. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Κλωναρίδη στο 36’ και πέντε λεπτά μετά ο Σουάρεθ με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων που έμεινε ως το ημίχρονο.

Ο Δημήτρης Σπανός έριξε στο δεύτερο μέρος τους Τσιριγώτη, Πογοσιάν, Μίλο στις θέσεις των Τσιγκρίνσκι, Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδη. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, προσπαθούσε να δημιουργήσει και απείλησε στο 60’ με τον Πογοσιάν αλλά το σουτ του τελευταίου, μετά το γύρισμα του Βαλεριάνου, πέρασε άουτ.

Λίγο αργότερα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έφτασε στην ισοφάριση. Ήταν το 73ο λεπτό όταν ο Μίλο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του έπιασε φοβερό βολέ από τα όρια της περιοχής και έγραψε το 2-2! Ήταν το πρώτο του τέρμα και μάλιστα ήρθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ματς χάλασε ξανά, ο Λαζαρίδης αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ατρομήτου και τελικό το σκορ παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογοσιάν), Μεντόσα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Έρλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιγ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET