Τεράστιο διπλό στο Αιγάλεω

aigaleo_ionookos.jpg

Τεράστιας σημασίας  νίκη για τον Ιωνικό μας που επικράτησε στο "Σίτι" του Αιγάλεω  με 2-1 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τα Τρίκαλα.

 Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με το γκολ του Σταματάκη, οι παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη δεν έδειξαν κανένα φόβο και παίζοντας σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή έβγαλαν όλη τους την ποιότητα στο γήπεδο παίρνοντας το προβάδισμα πριν "κλείσει" το ημίχρονο.

Πρώτα με την αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ  του Καλλέργη απο αριστερά και την σεντερφορίσσια κεφαλιά του Κρητικού στο 20 για το 1-1 και εν συνεχεία για το 1-2 με τον Μάναλη στο 36, που εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ατομική ενέργεια του Παπουτσογιαννόπουλου και τη΄σέντρα απο αριστερά ,με τον "Μάνα" να στέλνει τη μπάλα "γλυκά" στα δίχτυα.Μάλιστα ,λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σμυρλής θα μπορούσε να είχε "τελειώσει" το ματς , όταν κινήθηκε εξαιρετικά από τα αριστερά αλλά αντί να βγάλει σέντρα στον Μάναλη προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 

ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΚΟΥΡΕΠΙΝΗΣ

Ο Ιωνικός είχε κοντά τις γραμμές , και κάλυπτε όλη τη γραμμή άμυνας του , με το Αιγάλεω να μπαίνει δυνατά στην επανάληψη αλλά να βρίσκει απέναντι του ένα εκπληκτικό Κουρεπίνη που επέστρεψε  μετά απο δύο αγωνιστικές και ήταν εκ νέου κομβικός. Στο 55 και το 58, είπε "οχι" στον Τσιλιγγίρη  , ενώ στο 87, πραγματοποιήσε εκ νέου, εξαιρετική απόκρουση στο τετ α τετ με τον Ροτζέριο Μάρτινς .

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσαφταρίδης, Κατσικογιάννης, Ντιατά, Σταματάκης, Τσιλιγγίρης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Μάναλης(46 Κολλαράς), Καλλέργης, Σμυρλής(Καλογέρης), Κρητικός.