Ο Ιωνικός δεν δικαιούται να πάρει πέναλτι;

PenaltyAsteras.jpg

Για ακόμη μια φορά, γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. 

Για άλλη μια αγωνιστική φέτος είδαμε την ομάδα μας να αδικείται ξεκάθαρα και να μην παίρνει αυτό που της αξίζει στο γήπεδο. Με τους διαιτητές να είναι οι πρωταγωνιστές, παίζοντας με τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας. 

Αυτή τη φορά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Περράκης, πρωτοτύπησε. Διότι αυτό που έχει κάνει, δεν το βλέπεις στα γήπεδα ΠΟΤΕ!  

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται στην επίθεση, η μπάλα φτάνει στον Σάκιτς έξω από την περιοχή και ο διαιτητής Περράκης σηκώνει άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς υπόδειξη του βοηθού του το χέρι για οφσάιντ. Καταλαβαίνοντας προφανώς τι έχει κάνει, κατεβάζει αμήχανα το χέρι και αφήνει για δευτερόλεπτα το ματς να συνεχιστεί. Μέχρι που ο Μάντζης ανατρέπεται καθαρά από τον αντίπαλο αμυντικό και τότε σταματάει το παιχνίδι, δείχνοντας οφσάιντ. Κοιτάζοντας ξανά και ξανά τη φάση, προφανώς άπαντες βλέπουν πως όχι απλά δεν υπάρχει οφσάιντ, αλλά πεντακάθαρο πέναλτι. Με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι και το VAR να μην παρεμβαίνει για να διορθώσει το λάθος του. 

 

Μπορείτε να δείτε τη φάση εδώ και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας:

https://www.facebook.com/100046228372180/posts/pfbid0qnTxHxFMkqoAnMoosZ9XEc9Kv4zxEvzhMnXUEMnJ4WNcgHsTn8qYzWSVEqHJYaSul/

 

Τι ακριβώς σκέφτηκε ο Περράκης και γιατί είχε αυτή την αντίδραση μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια υποσχόμενη επίθεση της ομάδας μας που κατέληξε σε καθαρή ανατροπή εντός της περιοχής; Όπως δεν έχουμε μάθει ακόμα τι σκεφτόταν πέρυσι στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ σε πέναλτι. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κύριε Περράκη. 

Μπορεί η ΚΕΔ και ο Μπένετ να μας εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει τη φετινή σεζόν; Γιατί ο Ιωνικός δεν παίρνει αυτά που του αναλογούν στο γήπεδο; Με τον Λεβαδειακό το ζήσαμε για πρώτη φορά το έργο, χθες στην Τρίπολη ξανά το ίδιο. Δυο πεντακάθαρα πέναλτι που έγιναν... "παίζετε" από τους διαιτητές και το VAR το οποίο παρεμβαίνει επιλεκτικά όπως φαίνεται στους αγώνες την ομάδα μας. 

Ιδιαίτερα το χθεσινό ίσως και να βολεύει αρκετά, διότι έχουν χρόνο άπαντες να το ξεχάσουν στη διακοπή του πρωταθλήματος! 

Ο Ιωνικός ζητάει το 50-50 σε κάθε παιχνίδι και όσα του αναλογούν μέσα στο γήπεδο. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Κανένας Περράκης και κανένας διαιτητής δεν θα παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, με τον κόπο του προπονητή και του επιτελείου του, ούτε φυσικά με την μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας. 

Περιμένουμε την ΚΕΔ, τον αρχιδιαιτητή Στίβεν Μπένετ και κάθε αρμόδιος να αναλάβει τις ευθύνες του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα... 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET