Συνεργασία της ΠΑΕ Ιωνικός με το ινστιτούτο F.S.I

IonikosFSI.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το ινστιτούτο Football Science Institute τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και σε επιστημονικό.

Το Football Science Institute είναι ένα Διεθνές Ινστιτούτο Προπόνησης και Έρευνας στην Επιστήμη του Ποδοσφαίρου. Παρέχει 7 μεταπτυχιακά προγράμματα σε διαφορετικούς τομείς που παρέχουν όλες τις θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστεί κανείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η σχολή του FSI αποτελείται από περισσότερα από 130 μέλη με την υψηλότερη ακαδημαϊκή και πρακτική εξειδίκευση, τα οποία εργάζονται σε περισσότερες από 55 επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στις συνεργαζόμενες ομάδες με το FSI, βρίσκονται σύλλογοι από όλο τον κόσμο και υψηλής αναγνωρισιμότητας όπως η Cadiz, η Valencia, η Betis, η Besiktas, η Dinamo Zagreb, η Braga, αλλά και η εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Το εργαστήριο FSI συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιστημονικής γνώσης, δημοσιεύοντας πολλές από τις ερευνητικές του δραστηριότητες σε διαφορετικά επιστημονικά συνέδρια υψηλής απήχησης.

Ο Ιωνικός και η FSI έχουν δημιουργήσει μια επαγγελματική συνεργασία προκειμένου να παράσχουν στον σύλλογο μια ακαδημαϊκή-επιστημονική δομή της Αθλητικής Επιστήμης που εφαρμόζεται στο ποδόσφαιρο, επιτρέποντας στο προσωπικό του συλλόγου να ενημερώσει τις γνώσεις του και να βελτιώσει την καθημερινή προπόνηση.

Η ΠΑΕ Ιωνικός θέλει να καλωσορίσει το Football Science Institute στην ομάδα των συνεργατών της και είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρξει αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET